Links

Recepten op verzoek!

Link Geplaatst op

Het plaatsen van recepten is nog geen routine voor mij. Ik maak van alles, maar ze belanden nog niet op mijn blog. Als jullie toch recepten willen, dan deel ik ze graag met jullie. Bijvoorbeeld: 

En voorbeelden van gerechten van afgelopen week die geen fotomoment hebben mogen beleven:

  • Pompoen-linzensoep met kokosmelk (aziatisch)
  • Ras al Hanout gehaktballetjes met platbrood, frisse salade en auberginetahinsausje
  • Mexicaanse tacos met vulling van pulledpork met frisse mango-koolsalade 
  • Kippenleverpaté met toast
  • Dulce de leche cheesecake (zuid-amerikaans)

Het is een beetje een dilemma voor mij, wel of geen recepten plaatsen. Het zit hem in twee dingen. Enerzijds is er online zoveel te vinden, dus wie zit er in hemelsnaam op mijn recepten te wachten. Anderzijds, de lekkerste dingen krijg ik niet op tijd voor de camera, want dan zit er al een mes en vork in!

Toch zijn er vaak mensen die zeggen dat ze een recept willen, omdat ze iets bij me hebben gegeten wat ze ook willen maken. En natuurlijk doe ik dan mijn best om het nog een keer te maken en dan het recept meteen te schrijven en een foto te maken. Dus ik kan het best en er is ook wel een beetje vraag. 

Ik wil wel, maar weet nog niet goed hoe. Dus heb ik jullie nodig! Het idee is om elke week een paar gerechten te posten met omschrijving en foto’s. Het kan als inspiratie dienen voor jezelf. En het kan ook zijn dat je toch graag een recept wilt en dat maak ik dan graag voor je. Ik zal het recept op mijn blog posten. 

Heb je een receptverzoek, laat me weten. En volgende week een lijstje met foto’s, beloofd!

Lieve groet, Karmijn

Advertentie